AKS-teamet

Teamet ved aktivitetsskolen har medarbeidere med bakgrunn fra ulike pedagogiske områder og internasjonal bakgrunn. De støttes både av praktikanter fra det sosialpedagogiske området og medarbeidere fra frivillige internasjonale organisasjoner.

Teamet jobber tett sammen med lærerne i grunnskolen og klassene 5-8. De legger vekt på både en åpen og en regelmessig dialog med foreldre og foresatte til beste for barna de deler dagen med. Hver klasse har (minimum) en fast AKS-medarbeider, som også er AKS-kontaktpersonen for foreldrene til barna i klassen.

_DSC3789.jpg

Leder AKS

Birgit Korneliussen
Send e-post

Det viktigste for oss er at barna deres skal føle seg trygge hos oss. Derfor jobber vi for at alle finner sin plass i Aktivitetsskolen. Vi vil være et fellesskap av barn og medarbeidere, hvor alle anerkjenner og respekterer hverandre. Vi har ukentlige møter hvor vi planlegger dagene for barna og deler viktig informasjon oss imellom.
— Birgit, leder for Aktivitetsskolen hos DSO