Ledergruppa

Ursula.jpg

Skoleleder / rektor

Ursula Hohenstein

Synes du det er spennende med en skole som er litt annerledes? Høres det interessant ut med læring i internasjonale omgivelser? Å føle seg trygg og bli akseptert i et lite, men sterkt fellesskap, å forstå og bli forstått, å utvikle kompetanse og følelsen av mestring – dette er erfaringene barn og ungdom gjør på DSO. Med tysk, norsk, engelsk og fransk som fag skaper våre elever seg muligheten til å få tilgang til vitenskap, næringsliv og kultur såvel i Skandinavia som i resten av verden. Et virkelig alternativ til andre skoler! Takk for at du har lyst å bli kjent med skolen vår – det vil være oss en stor glede å ønske deg og barnet ditt velkommen til DSO!
— Ursula Hohenstein

Ledergruppa ved DSO

Leitungsrunde.jpg

Fra venstre: Bernd Luksch, Viola Marquardt, Christiane Pedersen, Annette Skoglunn, Katharina Schlichtherle, Ursula Hohenstein, Kari Kvam, Birgit Korneliussen, Anna Nordén, Joachim Lörscher