Støtteforeningen

For at DSO også i fremtiden skal vokse og fortsatt kunne tilby og videreutvikle et godt skoletilbud, leter vi aktivt etter bedrifter som vil engasjere seg som sponsorer eller støtte skolen med et engangsbeløp eller med regelmessig bidrag.

Som sponsor får du tilgang til et internasjonalt og økonomisk sterkt publikum. Mulighetene for å sikre seg positiv PR hos oss og våre internasjonale partnere er mange. Det kan f.eks. være firmareferanser, logoplassering, plaketter på utstyr, navngiving på prosjekter eller rom, for å nevne noen.

Som sponsor hjelper du en skole som støtter opp om talenter på en individuell måte, et sted hvor barna har det bra og som gir elever fra Norge, Tyskland og andre land en enestående sjanse til å oppnå et vitnemål som er godkjent i Norge, Tyskland og mange andre land.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Gaver

For gaver kan du bruke følgende kontonummer med meldingen "Gave":

DNB Oslo, Kto.-Nr. 5038 05 08890

Fra Tyskland:

Mottager: Deutsche Schule Oslo

IBAN-Nummer: NO2650380508890

SWIFT/BIC-Nummer: DNBANOKKXXX

Vipps:
Schule: 25 500
AKS:     47 176
KiGa:     47 195

Wichtig bei Vipps: Bitte angeben, wofür die Bezahlung ist.

KK.jpg

Kari Kvam