Skolehagen

Byskole med hage | Sesong 5

En gruppe foreldre tar vare på en liten parsell på den romslige kommunale skolehagen Geitmyra. Her er det frodige hager, kyllinger, små vann, lekeplass og utekjøkken som brukes av Den tysk-norske skolen både i klassesammenheng og i AKS-tiden.

3. klassene har forberedelse, såing og planting på sin læreplan.
Alle andre klasser kan plante sine egne bed og de er alltid velkomne til å ta utflukter hit eller å feire bursdager eller sommerfester i skolehagen vår. Påmelding til sekretariatet eller til skolehagens administrator
SAKS (5.-7.-klasse) og Ungdomsklubben deltar også i forberedelsene og høstingen.
I biologiundervisningen kan man bl.annet ta turer hit, fordype seg i innsekter og plantelære, lage naturtegninger og mye mer.

Kom igjen!

Men skolehagen trenger også jevnlig omsorg og pleie fra oss foreldre.
Vi søker derfor etter foreldre som ønsker å bli med: Både små og store engasjement er velkomne!
Hvis du ønsker å vanne, luke og eventuelt høste, er du velkommen til å registrere deg i denne doodlelisten (blir annonsert i slutten av mai 2018).

De som ønsker å bli med i kjernegruppa (for eksempel også DSO-klasser) kan ta kontakt med administrator via epost her.

Faste datoer 2018

• Søndag 6. mai kl. 10.00: Forberedelser til arbeidet i skolehagen
  • Tirsdag 22. mai kl. 10-13: 3A og 3B planter og sår
  • Onsdag 30. mai fra kl. 17:  gjenværende såing og grilling
  • Lørdag 15. september kl. 14.00: Høsttakkefest i skolehagen

Skolehagen kan nås fra DSO til fots på ca. 30 minutter. Alternativt ta buss nr. 20 (Galgeberg) fra Majorstua i 8 minutter til Sagene. Det er inngangen ved siden av rundkjøringen.
Plassering av hagen: http://tiny.cc/Karte-DSO-schoolgarden