Gul og Blå gruppe

Det er 18 barn fra 3 til 4,5 år både i den Blå og den Gule gruppen på DSO. I hver gruppe jobber en gruppeleder/pedagogisk leder, en pedagogisk nestleder og en assistent.

Både den Gule og den Blå gruppen tilbyr like opplegg for barn i begge gruppene, slik at de enkelt kan møtes for lek, bevegelse, prosjekter og moro i aldershomogene grupper.

Begge gruppene har turdag hver onsdag. Da går de til lekeplassen i Frognerparken, på museumsbesøk eller turer i skog og mark. En dag i uka lager de varm mat, og det blir servert felles frokost i gruppene hver dag.

To måneder i året har begge gruppene "leketøysfrie måneder". Barna sender lekene på ferie! Bare møbler, tepper og puter blir igjen til å leke med. Erfaringene viser at barna i denne perioden utvikler svært kreative rollespill med hverandre. Dette igjen fremmer barnas språkkunnskaper, sosiale kompetanser og kreativitet. Barna elsker det, og foreldrene melder også om store språklige fremskritt disse ukene.