Hurra, vi greide det!

Etter en ukes inspeksjon av fru Schröder-Klein fra KMK og fru Dr. Fischer fra ZfA, ledsaget av fru Scharnbach, er vi veldig stolte og glade for resultatet.

Read More
Kari Kvam
Rektors brev til foreldrene

I dag kunne rektor Ursula Hohenstein ønske 272 elever i 2.- 12. klasse velkommen til et nytt spennende skoleår. I tillegg til mange nye DSO-elever presenterte hun våre seks nye lærere for de spente elevene.

Read More
Kari Kvam
I fritt fall...

Den 29. mai var klasse 7b med Marcia Mestanza i Frognerbadet. Det var en veldig varm uke, og skolen bestemte seg på kort varsel at gym på Bislett Stadium måtte vike til fordel for bading i Frognerbadet!

Read More
Kari Kvam
Aftenposten-artikkel om DSO

Styret og skoleledelsen ved DSO jobber på mange fronter med å finne løsninger for å unngå inntaksstopp i 2019 og for å finne erstatningslokaler for Pilestredet 75c fra 2020.

Read More
Kari Kvam
Vintersportdag på barneskolen

7. mars bestemte lærerne i 1.-4 klasse spontant å arrangere en vintersportdag for de yngste elevene våre. Grenen var aking og stedet var Frognerparken. Hvilken suksess! Elevene løp opp og akte ned, løp opp og akte ned i et par timer, før de samlet seg i grupper og spiste sine medbrakte matpakker.

Read More
Kari Kvam
Besøk av statssekretær Rebekka Borsch (V)

Tirsdag 13.03.2018 fikk DSO besøk av Rebekka Borsch, statssekretær for forskning og høyere utdanning i Kunnskapsdepartementet. Rebekka Borsch kom fra Tyskland til Norge i 2003 og ble norsk statsborger i 2011. Hun tilhører partiet Venstre og besøkte skolen bl.a. for å danne seg et bredere bilde av det flerkulturelle miljøet i Oslo.

Read More
Kari Kvam
Forfatterbesøk

Fredag 16. februar var vi så heldige å få besøk av den kjente forfatteren Arne Svingen. Arne har skrevet rundt 70 bøker, og han er mest kjent for sine tallrike spenningbøker for barn og unge.

Read More
Kari Kvam