Eggelukt istedenfor furunål - DSOs forskerdag

Det var mandag morgen i den siste uken på skolen før juleferien. Mens det luktet av kjeks og furunåler andre steder, var DSO badet i en egge-'duft'. Grunnen til det var at 26 av våre elever fra 6. til 9. klasse gjorde eksperimenter på vår egen DSO-forskerdag.

Read More
Kari Kvam
Visit by Holocaust survivor Inge Auerbacher

A very special day today at Deutsche Schule Oslo: we welcomed Inge Auerbacher, who was born in a small town in southern Germany in the 1930s to Jewish parents. As a young child she survived the Holocaust at Theresienstadt / Terezin concentration camp near Prague.

Read More
Kari Kvam
Jugend musiziert

Dere har kanskje sett det: I korridorene på DSO henger det mange informasjonsplakater til dette skoleårets musikk-konkurranse "Jugend musiziert". Noen påmeldte ønsker å opptre som solister, mens andre allerede har dannet små ensembler foran årets konkurranse 2. februar 2019

Read More
Kari Kvam
Hurra, vi greide det!

Etter en ukes inspeksjon av fru Schröder-Klein fra KMK og fru Dr. Fischer fra ZfA, ledsaget av fru Scharnbach, er vi veldig stolte og glade for resultatet.

Read More
Kari Kvam
Rektors brev til foreldrene

I dag kunne rektor Ursula Hohenstein ønske 272 elever i 2.- 12. klasse velkommen til et nytt spennende skoleår. I tillegg til mange nye DSO-elever presenterte hun våre seks nye lærere for de spente elevene.

Read More
Kari Kvam
I fritt fall...

Den 29. mai var klasse 7b med Marcia Mestanza i Frognerbadet. Det var en veldig varm uke, og skolen bestemte seg på kort varsel at gym på Bislett Stadium måtte vike til fordel for bading i Frognerbadet!

Read More
Kari Kvam