AKS (1.-4. klasse)

Leksehjelpen er en viktig del av vårt arbeid. Leksene skal i utgangspunktet gjøres selvstendig, men vi er tilstede og hjelper der det er behov. Medarbeiderne i AKS er regelmessig tilstede i undervisningen på formiddagennoe som betyr at de kjenner barna godt, og kan danne seg et helhetlig bildet av barna, både sosialt og faglig.

Etter leksehjelpen (fra 15.15-16.15) tilbyr vi en rekke prosjekter og aktiviteter, både interne og eksterne.

Aktivitetsskolen formidler også pedagogiske tilbud i samarbeid med eksterne aktører.

Tett samarbeid med skolen

Medarbeiderne i AKS er regelmessig tilstede i undervisningen på formiddagen. Dette betyr at de kjenner barna godt, noe som gjør det enklere å danne seg et helhetlig bildet av barna og vurdere både de sosiale og faglige styrkene og svakhetene til hvert enkelt barn.

Påmelding til prosjektene og aktivitetene

Oversikt og påmeldingsskjema til prosjektene finner du her!